Podeli vest

Saobraćaj je umerenijeg intenziteta u odnosu na dane vikenda, ali na mestima gde se izvode radovi saobraćaj može biti dodatno usporen i zato vozači na tim deonicama treba posebno da obrate pažnju i poštuju saobraćajnu signalizaciju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

granica
Foto: Shutterstock/ Ilustacija

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 5.15 sati, putnička vozila se na graničnim prelazima Preševo i Gostun na izlazu zadržavaju 30 minuta.

Teretna vozila se na Batrovcima na izlazu zadržavaju 240 minuta, a na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija na izlazu 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi do 3. septembra, pa on od ponedelјka do četvrtka radi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedelјom od 7 do 22 časa.

Produženo je radno vreme i graničnog prelaza Bajmok do 10. septembra i on od ponedelјka do četvrtka radi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedelјom od 7 do 24 časa. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: