Podeli vest

Jedan Belgijanac bio je nezadovoljan načinom na koji se rodbina i prijatelji ophode prema njemu pa je lažirao sopstvenu smrt kako bi privukao njihovu pažnju i “razgraničio” kome je zaista stalo do njega.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

helikopter
Foto:Shutterstock

David Baerten (45) je na najsuroviji način pokušao da vidi koliko je njegovoj široj porodici i prijateljima stalo do njega.

On je u dogovoru sa svojom suprugom i decom lažirao sopstevnu smrt.

Da bi sve izgledalo uverljivije njegova ćerka je na svom Facebook-u postavila oproštajnu poruku

– Počivaj u miru, tata. Nikad neću prestati da mislim o tebi. Zašto se tebi to dogodilo? Trebalo je da postaneš deda, celi život je bi pred tobom. Volimo te. Nikad te neću zaboraviti “, napisala je njegova ćerka u objavi na Facebooku.

Na samoj sahrani pažnju prisutnih privukao je zvuk helikoptera iz koga je Brajan izašao živ i zdrav i svi su mu pali u zagrljaj.

Nakon ogromne polemike da li je baš morao na ovaj način da proveri kome je zaista stalo do njega Baerten, koji ima skoro 165.000 pratilaca na Tik Toku rekao je da smatra da je svojim “prenkom” ipak pobedio.

“Neki voljeni su mi se obratili od kada sam izveo sve ovo i to dokazuje kome je zaista stalo do mene. Oni koji nisu došli su me kontaktirali da se sastanemo. Dakle, na neki način sam pobedio.”

Mnogi misle d je sve učinio zbog pratilaca i lajkova.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…