Podeli vest

Stonoteniski centar Kocić&SDPS, zajednički projekat Akademije Kocić, koju vodi prof. dr Goran Kocić, naš čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije, i preduzeća SDPS, otvorio je mogućnost svim đacima osnovnih i srednjih škola u Beogradu da tokom septembra igraju stoni tenis besplatno. Sve što je potrebno je da zakažu svoje termine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto:SK Kočović

U klimatizovanoj sali Stonoteniskog centra Kocić&SDPS koja ima 9 stolova, na raspolaganju su im besplatni reketi i loptice, podrška trenera obučenih za rad sa decom, svlačionice …Centar je lako dostupan jer se nalazi 2 kilometra od Slavije i Trga Republike, a pristup i prostorije centra prilagođeni su potrebama osoba sa invaliditetom.

“Druženje uz sport je jedan od najboljih načina stvaranja dobre atmosfere u školama i borbe protiv nasilja. Kao i naše preduzeće, Stonoteniski centar Kocić&SDPS pre svega vodi računa o stvaranju boljih socijalnih uslova za sve, a zahvaljujući saradnji sa prof. dr Goranom Kocićem u mogućnosti smo da stoni tenis kao rekreaciju podignemo na najviši nivo i prilagodimo deci, osobama sa invaliditetom, penzionerima…“, kaže Predrag Bubalo, direktor preduzeća SDPS, koje zapošljava 80% osoba sa invaliditetom.

Bubalo kaže da je Stonoteniski centar Kocić&SDPS usmeren na brigu o porodici i da blisko sarađuje sa organizacijom Pokret za decu Tri plus, obezbeđujući posebne popuste za 50 hiljada porodica sa troje i više dece koje ovaj pokret okuplja. Takođe, penzioneri redovno imaju popust od 50% odsto, dok su termini za invalide besplatni.

„Stoni tenis je vid rekreacije koji je pogodan za decu svih uzrasta, a istovremeno je odličan način da se deca zabave, motivišu na druženje, izgrade osećaj zajedništva i timskog rada. Takođe, jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači. Zato ćemo ove jeseni ponuditi i svim školama u Beogradu mogućnost da besplatno dođemo kod njih, donesemo naše rekete, loptice i pokretne stolove i zainteresujemo njihove đake da svoje slobodno vreme provode na kvalitetan i zabavan način. Verujem da ćemo svim ovim doprineti naporima celog društva da naše deca rastu u boljoj atmosferi i grade bolje sisteme vrednosti,“ kaže legendarni stonoteniser, trener i selektor Goran Kocić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: