Podeli vest

Drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2023” imaće pet izvlačenja, a do 11. novembra, građanima će biti podeljeno 10 stanova.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Računi
Foto: Bilten.rs

Stanovi koji se dodeljuju u ovom drugom krugu nagradne igre su u naselju Zemunske kapije, šest stanova, a četiri su u bloku 63 na Novom Beogradu.

Danas će biti izvučeni dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, koji preko instalirane aplikacije “Uzmi račun i pobedi” registruju svoje fiskalne račune bez obzira na njihove iznose.

Ovu aplikaciju je do sada inače instaliralo više od milion građana.

Prema podacima sa sajta Poreske uprave za nagradnu igru je stiglo više od 244 miliona računa.

U proseku se dnevno pošalje oko 804.000 računa, a prosečan iznos po računu je 1.046 dinara.

Izvlačenja u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” biće organizovana svake subote od 14. oktobra do 11. novembra, na prvom programu RTS-a sa početkom u 18 časova.

Fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja učestvuju toga dana u izvlačenju, a oni registrovani nakon tog vremena i koji nisu izvučeni učestvuju u narednom izvlačenju.

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” kako je ranije kazao ministar finasija Siniša Mali značajna je za fiskalni sistem Srbije, jer kako je naveo što su uređenije finansije, to je budžet veći, te preostaje više novca za povećanje plata i penzija, za jednokratna davanja i za izgradnju auto-puteva, bolnica, škola.

Sve informacije u vezi nagradne igre građani mogu potražiti na sajtu uzmiracun.rs, u okviru koga se nalazi i NALED-ov kontakt centar za sva pitanja i nedoumice.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: