Podeli vest

Od 78 putnika autobusa niške agencije “Skaj end San” koji je imao udes u Grčkoj na putu ka Stavrosu, 10 putnika se vratilo u Srbiju, a trenutno je 25 teže i lakše povređenih u bolnicama u Solunu i Kilkisu, izjavila je danas Tanjugu pomoćnica ministra turizma Dunja Đenić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

grčka
Foto: Pixabay

Ona je precizirala da su se putnici vratili autobusom koji je sinoć poslat po njih posle jučerašnjeg udesa, u kojem su poginule četiri osobe iz automobila grčkih registarskih oznaka.

Vlasnik agencije “Skaj end San” Bojan Milosavljević rekao je za Tanjug da su 42 putnika nastavila letovanje u Stavrosu. Prema njegovim rečima, na lečenju u Solunu je 14 putnika i vodič agencije, a 10 je u Kilkisu.

“Očekuje se da će posle podneva deo putnika koji su na lečenju u Solunu, među kojima je i dvoje dece, biti otpušten”, rekao je on dodajući da deca imaju samo posekotine i da se očekuje da i oni danas napuste bolnicu.

Svi putnici koji ostaju u bolnici imaju različite vrste preloma.

Autobus je juče imao udes na auto-putu Atina-Solun, blizu graničnog prelaza Evzoni, na putu za Stavros, u kojem su poginula četiri putnika iz automobila grčkih registarskih tablica.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: