Podeli vest

Nakon skoro dve godine, omiljeni park Beograđana ponovo će imati 24-časovno profesionalno obezbeđenje

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

DOBERGARD na Kalemegdanu

Kalemegdan nije samo kulturno-istorijsko dobro već i omiljeni park i šetalište svih Beograđana. Ipak, veliki prostor Beogradske tvrđave nije uvek bio najbezbedniji, pa se u prošlosti godinama izveštavalo o različitim incidentima koji su se tamo dešavali

Sada Kalemegdan ponovo dobija gardu, posle dve godine bez obezbeđenja ponovo će na prostoru Beogradske tvrđave 24h dnevno dežurati licencirani čuvari reda.

U konzorcijumu 7 firmi, pobednika sprovedenog postupka javne nabavke, obezbeđenje će ponovo pružati i kompanija DOBERGARD koja Kalemegdan poznaje i uspešno čuva u kontinuitetu od 2010. godine:

“Pored velikog broja štićenih objekata, Kalemegdan je za nas, kao i sve Beograđane, uvek bio posebno mesto gde treba odgovoriti svim specifičnostima prostora, korisnika, domaćih i stranih posetilaca. Ponosni smo što ćemo ponovo moći da doprinesemo bezbednosti ovog kompleksa”- navodi se u saopštenju kompanije DOBERGARD.

Na Kalemegdanu svakodnevno bude i više hiljada posetilaca, a slika koju šaljemo u svet kroz fotografije brojnih turista koji ga posećuju, često je jedna od glavnih asocijacija za Beograd.

Na Kalemegdanu se nalaze Vojni muzej, Umetnički paviljon „Cvijeta Zuzorić“, Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, Zoološki vrt, Rimski bunar, dečji zabavni park, Grobnica narodnih heroja, veći broj sportskih igrališta i ugostiteljskih objekata i Prirodnjački muzej.

U septembru 2010. na Kalemegdanu u zahvalnost narodu Japana otkrivena je Japanska česma.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ