Udruženje za privatno obezbeđenje Srbije i ove godine dodeljuje priznanja najuspešnijim kompanijama iz oblasti bezbednosti.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Blic.rs

DOBERGARD
Foto: Promo

Delatnost privatnog obezbeđenja je i u 2022. godini ostvarila značajne rezultate u smislu povećanja broja zaposlenih, ukupne privredne aktivnosti, ali i na očuvanju javne bezbednosti u celini.

Tradicionalno, Udruženje za privatno obezbeđenje Srbije i ove godine dodeljuje priznanja najuspešnijim kompanijama iz oblasti bezbednosti koje su svojim rezultatima iskoračile napred i svojim radom dale doprinos profesiji, dok se prvi put dodeljuje i nagrada najboljem menadžeru bezbednost

Tako je u izboru najuspešnijih posebna pažnja posvećena kriterijumima kao što su širenje spektra usluga, ulaganje u ljudstvo, opremu i softvere za pružanje bezbednosnih usluga, inovativna security rešenja, ali i društveno odgovorno poslovanje i donacije nevladinim i humanitarnim organizacijama.

Za najboljeg u oblasti fizičke zaštite u 2022. godini izabrana je grupacija DOBERGARD, koja je sa integrisanim proizvodom fizičkog i protivpožarnog obezbeđenja postavila nove standarde u podizanju kvaliteta ovih srodnih usluga, i tako korisnicima mogućila objedinjenu i maksimalno opremljenu i obučenu jedinstvenu službu u pogledu zaštite i vatrogastva, prenosi Blic.rs

DOBERGARD grupa je najznačajnija domaća security kompanija, osnovana još 2004. godine, a danas u okviru nje posluju i PROTECTA GROUP, DOBERGARD PLUS i SPARTA SECURITY.

Kao najbolja bezbednosna kompanija u 2022. godini u oblasti transporta novca odabran je G4S SECURE SOLUTIONS, koji svojim klijentima omogućava optimizaciju protoka novca, kao i smanjenje direktnih rizika i troškova pri rukovanju novcem.

G4S Secure Solutions je prva i jedina kompanija za obezbeđenje u Srbiji koja poseduje Keš centar i na taj način pruža kompletnu uslugu rukovanja novcem i drugim vrednostima (prikupljanje gotovine, sortiranje novca, opsluživanje i održavanje bankomata).

U oblasti tehničke zaštite, za najbolju bezbednosnu kompaniju u 2022. godini proglašen je SECURITAS SE, globalna kompanija koja nudi odlična bezbednosna rešenja. Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo i znanje o bezbednosti, kreirali su prilagođena rešenja koja zadovoljavaju složene bezbednosne zahteve klijenata. Poslujući u 47 zemalja širom Severne Amerike, Evrope, Latinske Amerike, Bliskog istoka i Afrike i sa 345 000 zaposlenih, opslužuje preko 150 000 klijenata svih veličina i iz svih industrija.

Pojedinačno, prvi put je dodeljeno priznanje za najboljeg menadžera bezbednosti, i to Goranu Ivkoviću za 20 godina aktivnog rada na rukovodećim pozicijama u najboljim i najuspešnijim bezbednosnim kompanijama u Republici Srbiji.

Globalne, ali i lokalne bezbednosne pretnje zahtevaju kontinuirano ulaganje u kojem je privatno obezbeđenje jedan od važnih segmenata javne bezbednosti, a javno-privatno partnerstvo preko potrebno u ostvarenju društvenih ciljeva.

Udruženje za privatno obezbeđenje Srbije će i u 2023. godini nastaviti sa afirmativnim, profesionalnim i društveno odgovornim delovanjem kako bi kvalitet usluga privatnog obezbeđenja i profesije u celini, kao i bezbednost svih pravnih i fizičkih lica podigli na još viši nivo.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: