Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić nenajavljeno je jutros obišao Aerodrom “Nikola Tesla”, gde je sa pripadnicima Uprave granične policije razgovarao o sprovođenju prethodno dogovorenih mera u cilju smanjenja gužvi na kontrolnim punktovima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/

“Od jutros pripadnicima Uprave granične policije pomažu policijski službenici Policijske uprave za grad Beograd, kako bi što efikasnije, brže i bolje pružili uslugu svim putnicima. Zadovoljstvo je videti ovako veliki broj putnika na našem aerodromu, ali nas to svakako obavezuje da jačamo kapacitete i omogućimo što brži protok putnika na punktovima pasoške kontrole”, rekao je Gašić.

Ministar je napomenuo da se intenzivno radi na unapređenju i modernizaciji rada na aerdromu. Poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da putnicima obezbedi adekvatnu uslugu, što će sigurno doprineti zadovoljstvu i lagodnosti njihovog putovanja.

Naglasivši da mu je namera bila da se jutros lično uveri u efikasnost naloženih mera, Gašić je istakao da je angažovan maksimalan broj policijskih službenika što će doprineti brzini prolaska putnika pri pasoškoj kontroli, saopšteno je iz MUP-a.

“Intenzivno radimo na unapređenju i modernizaciji rada, kako bismo putnicima pružili uslugu koju imaju na mnogim svetskim aerodromima. Uvođenjem elektronske kapije, automatskog čitača pasoša, bez zaposlenih, dodatno će se ubrzati i olakšati proces prelaska državne granice. Procedura za uvođenje tog sistema je u toku, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danonoćno su na usluzi svim putnicima”, istakao je ministar Gašić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: