Podeli vest

Dve osobe su poginule u dve odvojene nesreće na crnogorskom primorju, rekao je pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

crna gora
Foto: Pixabay

U nesreći, koja se dogodila u utorak u 18:40 časova kod Plavih horizonata u blizini Tivta, poginuo je muškarac, a tri osobe su povređene.

Lukšić je za CDM rekao da se nesreća dogodila na stenama kod kanalizacionog ispusta.

“Oni su verovatno sa stena skakali u more. Tri osobe su povređene, to su oštre stene. Tim za hitne reakcije Luštica bej je primio poziv za pomoć, oni su sa gumenjakom pošli i evakuisali povređene i utopljenjenika”, rekao je je Lukšić.

Telo mladića je prevezeno u Lušticu Marina, a policija obavlja uviđaj.

Druga nesreća dogodila se kod Perazića dola oko 19.15 sati. “Čamac iz Bara je isplovio, javljeno nam je da u moru pluta telo utopljenika”, kazao je Lukšić za CDM.

On je istakao i da je telo ubrzo izvučeno na obalu. Lukšić je kazao i da je Uprava pomorske sigurnosti tokom dana imala više akcija spasavanja kupača na Velikoj plaži u Ulcinju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

preminuo

PREMINUO MUZIČAR TONI MONTANO

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu, potvrđeno je Tanjuga iz okruženja poznatog…