Podeli vest

Bujnim grudima osvojila Južnu Afriku, a danas osvaja publiku na sajtu za odrasle!

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Bivša manekenka i novinarka Larisa Rikelme, prepoznatljiva kao provokativna Paragvajka koja je napravila neviđenu pometnju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, sada nastavlja da inspiriše svojim novim putem – podrškom i mentorstvom ženama na platformi OnlyFans.

Nakon slavnog trenutka kada je svojim bujnim grudima osvojila Južnu Afriku, Larisa se posvetila novinarstvu i manekenstvu, ali i otkrila novi put – put obuke na platformi OnlyFans. Ova platforma, koja je postala popularna za deljenje sadržaja za odrasle, sada je Larisin fokus kako bi žene iz Paragvaja naučile kako je pravilno koristiti za postavljanje sadržaja.

Nedavno održani radni seminar u Paragvaju privukao je veliko interesovanje, posebno među ženama koje su želele da iskoriste Larisinu stručnost i iskustvo.

“Srećna sam što mogu da podelim svoje znanje i iskustvo sa ženama u Paragvaju. Moj prvi radni seminar bio je pravi uspeh, a uskoro sledi drugo izdanje. Hvala svima koji su prisustvovali i omogućili mi da budem deo njihovih života”, istakla je Larisa na društvenim mrežama.

Njeno prisustvo na seminaru izazvalo je duboke emocije među prisutnima, dok je Larisa isticala važnost hrabrosti i podrške među ženama u ostvarivanju svojih ciljeva uprkos izazovima.

foto: printscreen / instagram Larisa


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: