Podeli vest

Ko je Mirjam Poterbin, majka Luke Dončića?

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Mirjam Poterbin, majka slavnog košarkaša Luke Dončića, ponovo se pojavila na javnom događaju zajedno sa svojim sinom, što nagoveštava da su zakopali ratne sekire i pomirili se nakon turbulentnog perioda.

Ranije, majka slavnog košarkaša Luke Dončića šokirala je svet! Mirjam Poterbin, bila je u središtu sukoba sa svojim sinom, zbog umešanosti u prevare i manipulacije koje su gotovo uništile njihov odnos! Nakon što je Luka Dončić podneo tužbu protiv svoje majke zbog nelegalnog korišćenja zaštitnog znaka “Luka Dončić 7”. Otkriveno je da je Mirjam sarađivala sa svojim bivšim dečkom, biznismenom Borisom Požegom, poznatim kao “Piksi”. Prema navodima, Požeg je bio suvlasnik kompanije „Luka Dončić 7″ i upravljao poslovima koji su plasirali brend Luke Dončića.

-Mirjamina povezanost sa Požegom dovela je do ozbiljnih sumnji, ostavljajući Luku u situaciji gde je umalo izgubio svoj brend podnevši zahtev za poništavanje registracije. Kada je istina izašla na videlo, ovo šokantno otkriće promenilo je percepciju javnosti o ovoj kontroverznoj majci, dok je odnos između nje i Luke bio pod velikim pitanjem.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ