Podeli vest

Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je meru kućnog pritvora od 30 dana Lazaru Janićijeviću iz Zvečana, koga je tzv. kosovska policija pre dva dana uhapsila na Jarinju kada je sa porodicom i sunarodnicima krenuo u Vrnjačku Banju na sahranu Stefana Nedeljkovića stradalog u Banjskoj.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

JARINJE
Foto: Bilten Ilustracija

Asdren Hodža, pravni branilac Janićijevića, izjavio je na konferenciji za medije, a nakon ročišta u sudu u severnom delu Kosovske Mitrovice, da je, posle izlaganja odbrane tužilaštvo promenilo zahtev iz zahteva za određivanje pritvora i da se saglasilo da Janićijeviću bude određena mera kućnog pritvora.

Hodža je rekao da je odbrana od početka smatrala da nema dokaza da Janićijeviću bude ograničena sloboda, prenosi Kossev. Istakao je da u kući njegovog branjenika nije pronađeno oružje, već da se radi o, kako kaže, slikama i to sa oružjem koje čak nije pravo. Tužilaštvo Janićijevića tereti za neovlašćeno držanje oružja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

saracin

VUČIĆ SUTRA dočekuje SARACINA

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u petak, 14. juna sa specijalnim izaslanikom Nemačke za Zapadni Balkan Manuelom Zaracinom,…