Podeli vest

Mihajlović je izjavila da je tražila od kompanije Ziđin da jednom ili dva puta mesečno organizuje „otvorena vrata“.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ziđin
FOTO TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIC/

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je danas u Majdanpeku da je tražila od kompanije Ziđin da jednom ili dva puta mesečno organizuje „otvorena vrata“, na kojima će svi koji imaju pitanja u vezi sa rudarskim aktivnostima moći da dobiju sve informacije.

Mihajlovićeva je odgovarajući na pitanja novinara prilikom obilaska radova na sanaciji stenske mase na planini Starica, rekla da sve institucije, kao i preduzeća imaju svoja zaduženja kad je reč o informisanju građana o rudarskim radovima i da očekuje da kompanija Ziđin bude mnogo otvorenija u svom informisanju.

“Tražila sam danas od Ziđina da organizuju dan otvorenih vrata u Majdanpeku ili u Boru, ili da naprave info-pult i da jednom mesečno ili jednom u 15 dana sve stave na uvid građanima i da više ne dolazimo u ovakve situacije. Opština ima svoje zadatke, policija ima svoje zadatke, a i Ministarstvo će sa svoje strane voditi računa da sve informacije budu dostupne, s tim da su svi dokumenti koje je Ministarstvo izdavalo već dostupni”, rekla je Mihajlovićeva.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: