Podeli vest

Srpski inarod nije genocidan, poručio je danas beogradski muftija Mustafa Jusufspahić i istakao da Srbija to ne zaslužuje.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Mustafa Jusufspahić
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/


“Srbija je moja zemlja, u njoj živimo i Bogu se molimo u džamijama, crkvama i sinagogama. Na hiljade džamija postoji gde se oko 600.000 muslimana koji ovde žive mole. Muslimani na teritoriji Srbije koja je pod vlašću većinskog pravoslavnog stanovništva žive i rade u slozi i dele zajedničku sudbinu vekovima”, napisao je beogradski muftija na platformi Iks.

Istakao je da on kao musliman, kako je naveo, “moje Srbije svedočim”. O

“Ovaj narod nije genocidan i moja Srbija to ne zaslužuje”, naveo je Jušufspahić i dodao:

“Kroz istoriju su sigurno postojali pojedinci koji su imali takve sulude ideje ali one nisu zarazile narod koji se i danas bori protiv takvih ideja bilo gde u svetu”.

Poručio je i da je njegova BiH propatila i svaku njenu bol je, kaže, i sam proživljavao u svom srcu.

“Njen život kao i život moje Srbije je od Boga nam dat da jedni sa drugima pod ruku u slozi živimo. Budimo pametni i greške iz prošlosti ne ponavljajmo ih, popravimo ih i budimo bolji ljudi. Bog nas pomogao”, poručio je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

NEVREME U SJENICI I TUTINU

Kratkotrajno ali jako nevreme, praćeno vetrom, pljuskovima sa grmljavinom i gradom zahvatilo je oko 15 časova opštine Tutin i Sjenica…