Podeli vest

U Beogradskj Štark Areni u 20 časova počeće treće izdanje muzičkog šou programa Music Awards Ceremony powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

koncert
Foto: Shutterstock

Beogradska Štark Arena večeras će biti epicentar regionalne muzičke scene, kada će, tačno u 20 časova otpočeti treće izdanje muzičkog šou programa Music Awards Ceremony powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a.

Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva i Joker out bend nastupiće večeras na MAC sceni .

Impresivna scenografija, najsavremeniji svetlosni i audio-video efekti, bina koja u zbiru zauzima 2.5 kilometara, samo su neki od produkcijskih elemenata manifestacije. Spektakl će dodatno upriličiti Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, današnji domaćini, koji će i proglasiti pobednike u 10 kategorija za koje su fanovi glasali do sinoć, tačno u ponoć.

Ništa manje se ne očekuje ni od dugog dana, kada će najveći muzički idoli novog muzičkog talasa, uz podršku voditeljskog para Mimi Mercedez i Voyage-a, dovesti atmosferu u Areni do usijanja.

Izvođači čije nastupe publika sa nestrpljenje počekuje su Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona. Publika još danas tačno u ponoć može da da glasove svojim favoritima u kategorijama za koje se nagrade dodeljuju sutra. Glasanje se odvija putem zvaničnog sajta MAC-a i putem eFinity aplikacije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: