Podeli vest

Od 22. do 28. marta, u Beogradu, će se održati 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sajam automobila
Foto: Pixabay

Na Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta održaće se 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion”, a u hali 3 naći će se brendovi poput BMW, Mini, Maserati, Audi, Porše, Mercedes, saopštio je danas Beogradski sajam.

Svi ostali automobilski brendovi biće u centralnoј hali 1, gde će se smestiti Folksvagen, Nisan, Škoda, Subaru, Volvo, Kia, Mazda, Renault, Dacia, Hyundai, Ford, MG, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, dok će se motocikli i oprema naći u hali 4, laka privredna vozila u hali 3A, a prateća automobilska oprema u halama 2 i 1A.

Članovi Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova pripremili su za ovu priliku veći broj noviteta i premijera.

Brendovi su se potrudili, kako navode u saopštenju, da posetioci ne budu uskraćeni ni za šta što je trenutno najnovije u ponudi.

To znači da će svi svetski proizvođači predstaviti aktuelnu ponudu novih električnih, hibridnih i plug-in hibridnih modela, kao i najnovije modele sa konvencionalnim pogonima poslednje generacije.

“Motopassion” najavljuje iznenađenja i da će se pred posetiocima naći ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način.

Predviđene su i atraktivne promocije kako standardne i univerzalne opreme tako i kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila, značajan izbor punjača za električna vozila te solarnih modula za primenu u auto-industriji i druge odgovarajuće infrastrukture.

Strateški partneri u realizaciji manifestacija su Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije i generalni sponzor kompanija DDOR Osiguranje Novi Sad.

Radno vreme Sajma automobila i sajma “Motopassion” biće od 10 do 20 časova.

Cena pojedinačne ulaznice 450 dinаrа, grupne 350, za organizovane posete studenata i đaka 250 dinara, dok je cena porodične karte 1000 dinara.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: