Trojica nepoznatih Albanaca, pretukla su 21-godišnjeg Strahinju Petrovića iz Gračanice, na putu prema selu Dobrotin, nedaleko od Lipljana, na Kosovu i Metohiji. Kako je za Tanjug potvrdio Strahinja Petrović, slučaj je prijavljen takozvanoj kosovskoj policiji.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

policija
Foto: Pixabay

On je iz Gračanice u nedelju oko 19 časova krenuo kolima koja imaju KG registarske tablice, po svoju devojku, kada ga je zaustavio čovek iz crnog BMW-a.

“Pretekao me BMW trojka i stao ispred mene. Zaustavio sam se misleći da mu treba pomoć ili da me nešto pita, kada je iz kola izašao čovek, otprilike četrdesetak godina, počeo odjednom da viče na albanskom jeziku i udario me pesnicom po glavi kroz prozor koji sam otvorio. Počeo sam da gubim svest, ali sam video da su izašla još dvojica i počeli i oni da me udaraju“, priča Strahinja i dodaje da su onda iz tog automobila izašle dve ženske osobe koje su bukvalno, kako je rekao, odvukle napadače od njega.

Dodaje da je, pošto su napadači otišli u pravcu Lipljana, naišao jedan meštanin Dobrotina koji mu je pomogao.

”Prvo sam bio u domu zdravlja, odakle sam dobio uput za bolnicu u Gračanici jer sam imao vrtoglavicu i hematome na glavi, gde sam ostao čitavu noć, a danas sam bio na snimanju i pregledu u Kosovskoj Mitrovici i pušten sam kući“, navodi napadnuti Petrović.

U policiji su Strahinji Petroviću, kako tvrdi, rekli da će pokušati da preko video nadzora otkriju broj registarskih tablica, jer se on samo seća da su imale oznaku 01, što znači da je vlasnik iz prištinskog regiona.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: