Podeli vest

Serija „The Gentlemen“, koju nose Teo Džejms i Kaja Skodelario, trenutno je najgledanija Netfliks serija na svetu. Sjajna predstava za kreaciju Gaja Ričija koja bi brzo trebalo da dovede do ozvaničenja nove sezone…

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Tanjug/Victoria Jones (SUB)

Stigavši na Netfliks 7. marta 2024. godine , prva serija koju je kreirao engleski sineasta Gaj Riči , Gospoda , nastavlja da paniči šaltere. 
Ova serija je izvedena iz njegovog filma Gospoda  iz 2020. godine i koristi svoje kodove da zaroni još dublje u veliku kriminalnu intrigu koja je podjednako prijatna koliko i oduzima dah . 


Na kraju prve dve nedelje emitovanja – računajući između 4. i 17. marta – The Gentlemen je trenutno na prvom mestu u Top 10 serijalu na svetu , akumulirajući 215,7 miliona sati gledanja , što je ekvivalent ukupnog broja pregleda (CVE) od 33,3 miliona .
Treba napomenuti da se izvođenje  Džentlmena posebno dobro držalo tokom vremena, sa pregledima u drugoj nedelji ( 20,1 miliona EVC ) u velikoj meri premašivši one iz prve ( 12,2 miliona ), što ukazuje da serija nije razočaravajuća i od usta do usta radi.

Druga sezona je već u pripremi

Gospodo je stoga već  veliki uspeh za Netfliks i daleko je premašio minimum preko kojeg se serije gotovo sistematski obnavljaju. Za sada, platforma za striming nije saopštila ništa o potencijalnoj sezoni 2. Ali, sa strane kreatora, posao je već u toku , kao što je nedavno uverio šef Miramak TV-a Marc Helvig:

Započeli smo ovaj proces. Razgovarali smo sa nekim piscima, a sa Gajem Ričijem se dosta razgovara o tome šta želi da radi u drugoj sezoni, na šta da se fokusira. (…) (prva sezona) mora da bude uspešna, odatle ćemo znati više, ali već razgovaramo o tome šta bi ova nova sezona mogla da bude.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: