Podeli vest

Seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije putuje u ponedeljak na Kopanik, gde je očekuju pripreme za Evropsko prvenstvo koje je na programu od 28. avgusta do 16. septembra u Italiji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Izraelu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

odbojka
Foto: Pixabay

Seniori Srbije će u ponedeljak, 31. jula, otputovati na Kopaonik, gde će odraditi bazični deo priprema. Igor Kolaković, prvi trener seniora Srbije, saopštio je spisak igrača koji će trenirati na Kopaoniku.

Na spisku su tehničari: Vuk Todorović, Aleksa Batak i Andrija Vulikić, korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić i Božidar Vučićević, libera: Milorad Kapur i Miloš Krsteski, blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Nemanja Mašulović i Aleksandar Nedeljković, primači: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić i Veljko Mašulović.

Na početak priprema će doći 17 igrača. Srećko Lisinac se nalazi u fazi rehabilitacije posle povrede i priključiće se reprezentaciji kada bude bio spreman za trening u grupi. Reprezentacija Srbije, odigraće prva tri meča u A grupi EP-a u Peruđi, a preostala dva u Ankoni.

Srbija će prvi meč na EP, odigrati u Peruđi 30. avgusta protiv Švajcarske od 21 sati. Srbija će drugu utakmicu odigrati 31. avgusta protiv Belgije, a treću 1. septembra protiv Italije. Srbija će u Ankoni 4. septembra igrati protiv Estonije, a 5. septembra protiv Nemačke.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: