Podeli vest

Patrijarh srpski Porfirije pozvao je danas u svojoj besedi na strpljenje i smirenje jer se u tome nalazi unutrašnje ozdravljenje.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Prolazeći kroz bezizlazne situacije, iskušenja, nevolje i teškoće, ne treba tragati za krivcem, već se boriti protiv vlastitog iskušenja da neko mora biti kažnjen da bi se uspostavila pravda, ukazao je patrijarh.

Patrijarh Profirije je danas služio Svetu arhijerejsku Liturgiju u Sabornoj crkvi u Beogradu i nakon toga u besedi istakao da Gospod daje odgovore i na mnoge nedoumice i na mnoga stanja kroz koja ljudi prolaze, objavljeno je na sajtu Srpske pravoslavne crkve (SPC).

“Treba da imamo smirenje i strpljenje da dočekamo da nam se javi Gospod, koji će baš zbog toga što smo imali strpljenje i smirenje dati i odgovor na našu nedoumicu. To strpljenje i smirenje nije ništa drugo nego unutrašnje ozdravljenje koje nas čini sposobnima da možemo da pronikemo u tajne koje se ne mogu razumeti logikom i pravilima ovog sveta”, rekao je srpski patrijarh.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

uefa

UEFA: Kazna za HNS 28 000 Eura

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Hrvatske sa ukupno 28.000 evra zbog incidenata navijača na…