Podeli vest

Kompanija Epl predstavila je model naočara za virtuelnu i pojačanu realnost pod nazivom Vision Pro, što se smatra najrizičnijim potezom te kompanije još od predstavljanja prvog modela Ajfona pre više od deset godina.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug/Bilten.rs

Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Početna cena Vision Pro biće 3.499 dolara, što je više nego tri puta više od cene najskupljeg sličnog proizvoda kompanije Meta, koji je trenutno dominantan na tom tržištu u nastajanju, prenosi Rojters.

Eplove slušalice će biti dostupne početkom sledeće godine u SAD, a u drugim zemljama će biti dostupne kasnije 2024. godine, saopšteno je iz te kompanije.

Na konferenciji, Epl je takođe predstavio niz novih proizvoda i funkcija, uključujući 15-inčni MacBook Air, moćni čip nazvan M2 Ultra, poboljšanja iOS softvera i drugo.

Apple se hvali sa radnim vekom od 18 sati među punjenjima uz težinu nešto manju od 1.6 kilograma. Uređaj je dostupan od sljedeće nedelje po ceni od 1299.

Uz dolazak novog uređaja cene starijih će pasti. Tako će MacBook Air M2 pasti na 1099 dolara, dok će MacBook Air M1 koštati 999 dolara.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: