Podeli vest

Prijave na konkurs za bespovratna finansijska sredstva za startape, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća (MMSPP) i sve one koji imaju inovativne biznis ideje u okviru StarTech programa mogu se podneti do 31. maja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO NALED/TANJUG

Program StarTech sprovode NALED i Vlada Republike Srbije, uz podršku kompanije Philip Morris, a u okviru ovog četvrtog godišnjeg konkursa.

Kandidati mogu da konkurišu za bespovratna finansijska sredstva u vrednosti do 50.000 dolara, kao i Program ubrzanog razvoja (Soft Acceleration Program), koji ima za cilj da biznisima pomogne u prilagođavanju proizvoda za tržište, pronalaženju investitora i korisnika, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu StarTech programa.

Nakon prve tri godine programa, tokom kojih je podrška u većoj meri bila usmerena na inovacije u ranoj fazi razvoja, aktivnosti podrške nastavljamo sa većim fokusom na projekte većeg nivoa spremnosti za izlazak na domaća i strana tržišta investicija, proizvoda i usluga – u odnosu na ranije godine, program nije namenjen neformalnim timovima i projektima koji nisu započeli razvoj proizvoda.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: