Podeli vest

Predsednik Lacija Klaudio Lotito izjavio je da je odbio ponudu od 140 miliona evra za srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Klaudio Lotito
Foto: Shutterstock

Lotito tvrdi da je poručio čelnicima Juventusa i Mančester junajteda da Srbin nije na prodaju. On je istakao da Sergej može da napusti rimski klub samo ako sam zatraži transfer.

“Uvek se govori samo o novcu. Ja govorim o tehničkim i ličnim kvalitetima mojih igrača. Milinković-Savić nije na prodaju. Nikada nisam želeo da ga prodam. Da li ste na njemu videli znak “na prodaju”? Da bi ste ga kupili, potreban je neko ko će vam ga prodati”, izjavio je Lotito na sastanku predsednika klubova Serije A.

Lotito je istakao da je spreman da razgovara sa srpskim igračem o eventualnom transferu, ali samo ako se javi neki vrhunski klub.

“Mnogo cenim Sergeja, on je vrhunski igrač. Ako veliki klub pokaže interesovanje za igrača pitao bih ga šta on želi”, dodao je prvi čovek Lacija.

Lotito je istakao da su u rimskom klubu prioritet ljudski odnosi, a ne novac.

“Danas postoji problem poštovanja prema čoveku i igracu. U mom klubu dajemo prioritet ljudskim nad finansijskim aspektima. Odbio sam ponudu od 140 miliona evra za Sergeja. Nisam ga prodao”, izjavio je predsednik Lacija.

Milinković-Savić je prešao u Lacio iz Genka 2015. godine za oko 10 miliona evra.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: