Podeli vest

U nedavno objavljenom video snimku koji navodno prikazuje bivšeg šefa ruske paravojne grupe “Vagner” Jevgenija Prigožina u Africi samo nekoliko dana pre pogibije u avionskoj nesreći 23. avgusta, on govori o tome da je dobro, obraćajući se, kako je naveo, onima koji raspravljaju o tome da li je živ ili ne.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/ Sergei Ilnitsky/Pool via AP, File

“Za one koji raspravljaju da li sam živ ili ne, šta radim – sada je vikend, druga polovina avgusta 2023, ja sam u Africi”, rekao je Prigožin u kratkom videu koji je objavio Telegram kanal Grey Zone, povezan sa “Vagnerom”.

Prigožin je tada rekao i da je dobro odgovarajući onima koji se interesuju za njegov privatni život i koliko zarađuje. Rojters je naveo da nije mogao da proveri lokaciju ili datum snimka koji je snimljen u vozilu u pokretu.

Agencija navodi da Prigožinova maskirna odeća i šešir, kao i sat na njegovoj desnoj ruci, odgovaraju njegovom pojavljivanju u video snimku objavljenom 21. avgusta, za koji je takođe tvrdio da je snimljen u Africi.

Najnoviji objavljen snimak mora da je napravljen za vikend 19. ili 20. avgusta, samo tri-četiri dana pre nego što je Prigožin poginuo u avionskoj nesreći severno od Moskve 23. avgusta. Prigožin je sahranjen u rodnom gradu Sankt Peterburgu u utorak.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: