Podeli vest

Većina muževa je svojim suprugama dala poklone za godišnjicu braka koje bi najradije zaboravili, a ni princ Vilijam nije izuzetak.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Foto: Tanjug/Chris Jackson (POOL)

On je oduševljavao i šokirao princezu Kejt tokom godina poklonima koje je mrzela ili volela, preneo je Miror, naglasivši da je par juče proslavio 13. godišnjicu braka.

Sam Vilijam je priznao da su neki od njegovih poklona bili pun pogodak ili promašaj.

Princ Vilijam (41) je kupio Kejt delikatan sat “Balon blu d kartije” od 4.850 funti za njihovu treću godišnjicu braka 2014. godine.

Tokom kraljevske turneje po Kanadi 2016. godine, princeza od Velsa je viđena kako nosi sat sa sićušnim safirima, koji se slaže sa njenim vereničkim prstenom, takođe, još jednim skupocenim poklonom.

Međutim, princ Vilijam je nedavno priznao da je svojoj supruzi jednom poklonio dvogled na početku veze jer mu se to tada učinilo prikladnim.

Princ Vilijam je svojoj supruzi kupio i komplet nakita vredan 121.000 funti za njen rođendan.

Veruje se da je to bio poklon za njen 30. rođendan 2012. godine, iako to nije potvrđeno, a 2022. godine, Kejt je nosila par minđuša od 100 funti koje su bile poklon princa Vilijama za Božić haj strit brenda Sezan, koji princeza od Velsa voli.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: