Podeli vest

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u Leskovcu organizuje sajam zapošljavanja u ovom gradu u četvrtak, 28. marta, a nezaposlenima će biti ponuđeno više od 500 radnih mesta, objavila je NSZ.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sajam etno hrane i pića
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Učešće na sajmu prijavilo je 30 poslodavaca iz oblasti drvno-prerađivačke, tekstilne i metaloprerađivačke industrije, proizvodnje i prerade hrane, elektroindustrije, telekomunikacija, ugostiteljstva, zdravstvene zaštite, usluga osiguranja i trgovine.


Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 500 radnika različitih kvalifikacija, kao što su inženjeri tehničkih struka, inženjeri za zaštitu bilja, medicinske i ginekološko-akušerske sestre, laboratorijski tehničari, šivači, krojači, stolari, tapetari, livci, električari, mehaničari, grafički i WEB dizajneri, mesari, konobari, kuvari, operateri, magacioneri, komercijalisti, vozači, viljuškaristi, prodavci, kasiri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.


Krajem februara na području Jablaničkog okruga registrovano je 21.115 nezaposlenih, dok je pre godinu dana nezaposlenih bilo 22.848.


Među nezaposlenima žene čine 50,21 odsto, a najveći broj prijavljenih je sa srednjom stručnom spremom, 52 procenta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

Vest nije pronadjena

POGLEDAJTE JOŠ