Podeli vest

Park prijateljstva je na najboljoj lokaciji, ušću Save u Dunav, ima ogroman potencijal i zaista želim da od njega napravimo novu beogradsku atrakciju za turiste, ali i sve Beograđane, izjavio je danas Aleksandar Šapić, kandidat SNS za gradonačelnika.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ŠAPIĆ
FOTO TANJUG/ GO SNS BEOGRAD

Naveo je da je jedna od ideja da u okviru parka bude izgrađen veliki panoramski točak, poput onih kakvi postoje u Londonu ili Beču.

“Voleo bih da, ukoliko budem bio na čelu grada, svi zajedno, ovaj park učinimo jednim od simbola Beograda“, poručio je Aleksandar Šapić, prvi na listi za beogradske izbore “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Šapić je istakao da će na projektu uređenja ovog parka raditi najbolje svetske arhitekte, kako bismo od njega, kako je rekao, napravili najlepši prostor u gradu Beogradu i novu turističku atrakciju.

Imamo skejt park koji želimo da uredimo, kako za svetska takmičenja, tako i za svu decu i one koji vole tu vrstu ekstremnih sportova, rekao je Šapić.

On je rekao da je želja da se sadašnji košarkaški tereni urede tako da se na njima u toku leta održavaju najkvalitetniji međunarodni basket turniri, koje bi mogao da posmatra veliki broj Beograđana.

Zašto ne bismo u letnjim mesecima na ovom mestu imali i bioskop na otvorenom, pozorišne predstave, razne kulturne festivale, na koje bi dolazilo po nekoliko hiljada ljudi, rekao je Šapić i dodao da bi tu takođe mogle da se gledaju utakmice naših reprezentacija, vaterpolo, košarkaške, fudbalske…

“Da stvarno napravimo park koji će ubrzo da postane simbol Beograda”, zaključio je Šapić, kako navodi gradski odbor SNS.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: