Podeli vest

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas radove na izgradnji vodovodne mreže u naselju Šangaj i poručio se očekuje da ona bude završena do kraja meseca.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Šapić je naveo da je u prvobitnom planu bilo da se na mrežu priključi oko 1.000 domaćinstava, a da je sada taj broj povećan na 1.800.

“Vodovodna mreža je cela završena, sad su u toku radovi na još nekih propratnih stotinak metara. Možemo da konstatujemo završetak radova i izuzetno je važno da se projekti završavaju u razumnom roku”, izjavio je Šapić.

On je naveo i da su radovi na izgradnji ove vodovodne mreže koštali 320 miliona dinara.

Osvrnuo se i na druge projekte koji su planirani u Batajnici i okolnim naseljima i otkrio da se radi novo groblje u Batajnici koje je u fazi završetka projektovanja, a da su već počeli radovi na proširenju groblja kod Ugrinovaca.

“Mogao bih da najavim i jednu novu stvar, ideja je da se od kvantaške pijace do Pupinovog mosta sve raskrsnice koje su regulisane semaforima pretvore u kružne tokove”, naveo je Šapić.

Vodovodna mreža u batajničkom naselju Šangaj biće duga 21,5 kilometar i omogućiće da nešto manje od 2.000 porodica dobije pijaću vodu, koju nemaju godinama unazad.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: