Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da ne vidi razlog da ne bude ponovo gradonačelnik ukoliko bude vanrednih beogradskih izbora.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ARHIVA

Na pitanje da li će na sledećim vanrednim beogradskim izborima biti kandidat za gradonačelnika SNS ili će, ako to ne bude, nastupati u okviru neke druge političke opcije, Šapić je naveo da ne vidi razlog da ne bude, jer su izuzetno dobro radili u prethodnih godinu i po dana i imaju ozbiljne rezultate.

“Ne vidim razlog da ne budem. E sad da li će to biti SNS ili neka druga koalicija, možda će biti čitava vladajuća većina. Ukoliko bude prevremenih izbora, to očekujem i ne vidim razlog da se to ne desi. Da li je svima lakše kad imate pun mandat, da, ali novi beogradski izbori su za vas iz opozicije ove, one, tema od prvog dana mog mandata”, rekao Šapić novinarima pred početak sednice Skupštine grada. Dodao je i da će se održati vanredni beogradski izbori ukoliko bude procenjeno da to treba da se dogodi.

“Apsolutno smo spremni za izbore, uvek smo spremni i uvek ćemo biti. Sve što smo radili daje nam puno pravo da smatramo da će Beograđani umeti to da prepoznaju”, rekao je on.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: