Podeli vest

Kompanija Er Srbija saopštila je danas da je pripremila novu promotivnu ponudu tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte do 17 popularnih destinacija širom Evrope, za period putovanja od 15. aprila do 26. oktobra 2024. godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

air serbia ilustracija
Foto: Shutterstock

Kako je navedeno, promotivna ponuda je pripremljena zbog velikog interesovanja za pojedine destinacije iz mreže Er Srbije, tokom prethodne promotivne akcije.

Zbog toga je kompanija odlučila da određeni broj sedišta na pojedinim letovima ponudi putnicima po atraktivnim cenama, počev od 39 evra po smeru.

Akcija je počela danas, 4. aprila i trajaće do utorka, 9. aprila, a karte mogu da se kupe putem veb-sajta, mobilne aplikacije ili u nekoj od poslovnica. Ističe se da je broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije maša Vasović rekla je i da je nova promotivna ponuda osmišljena tako da olakša planiranje, bilo da su u pitanju prolećni izleti, letnji odmori ili jesenja putovanja.

“U narednih šest dana, naši putnici su u prilici da po atraktivnim cenama kupe avio-karte do nekih od najlepših gradova u Evropi i na Mediteranu. Ponekad izbor nije lak, ali je uvek lepo imati izbor. Pozivamo putnike da iskoriste aktuelnu ponudu i po povoljnim uslovima obezbede svoje mesto na letovima Er Srbije”, rekla je Vasović.

Nova promotivna akcija Er Srbije obuhvata letove do Barselone, Ciriha, Milana, Diseldorfa, Štutgarta, Hamburga, Berlina, Larnake, Malte i Rima, koji mogu da se nabave po ceni počev od 39 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Avio-karte srpske nacionalne avio-kompanije do Beča, Kopenhagena, Geteborga, Stokholma i Lisabona tokom šest dana trajanja promo-akcije biće dostupne po početnoj ceni od 49 evra po smeru, dok će karte do Amsterdama i Pariza, moći da se nabave po ceni od 59 evra po smeru.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: