Srpska lista obavestila je danas međunarodnu zajednicu da su predstavnici “Kurtijevog gradonačelnika” ponovo ušli u zgradu u kojoj se nalaze prostorije Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Službe Direkcije Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Kosovsko-Mitrovačkog upravnog okruga i Centra za socijalni rad Vučitrn u naselju Bošnjačka mahala, u Kosovskoj Mitrovici.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SRPSKA LISTA
Foto: Srpska lista logo

Tom prilikom zaposleni su obavešteni da moraju da napuste svoja radna mesta i isele se iz zgrade u roku od tri dana, navodi se u saopštenju Srpske liste.

“Na poziv međunarodne zajednice da nelegitimni gradonačelnici rade sa alternativnih lokacija oni su otišli korak dalje i žele da oduzmu i naše prostorije, pa u tom postupku svoju osionost i demonstriranje sile pokazuju tako što ne poštuju sopstvene zakone i pravila te dokument dostavljaju na albanskom jeziku”, navodi se u saopštenju.
Istovremeno, Srpska lista je upitala međunarodne predstavnike da li se na ovaj način poštuje njihov poziv da nelegitimni gradonačelnici rade samo administrativne poslove i ne donose političke odluke protiv građana naših opština.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: