Podeli vest

Astrološki važan događaja je pred nama jer 25. maja Jupiter ulazi u znak Blizanaca i uticaće na sve znake zodijaka. Otkrivamo zašto je ovo važan momenat i kako će uticati na vas.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Već dve godine govori sa o ovom prelomnom momentu kada Jupiter ulazi u Blizance. To je verovatno zbog toga što je veliki deo ljudi klonuo i vreme je da se nešto promeni.

Dobra vest- Jupiter, planeta optimizma i ekspanzije, 25. maja napušta zemaljski znak Bik i ulazi u vazdušni znak Blizanci a to znači da ćemo biti otvoreniji za nove ideje i prilike sa svih strana. Jupiter na ovom mestu ostaje do 9. juna 2025.

Šta za vas znači Jupiter u Blizancima?

Planeta Jupiter provodi 12 meseci u svakom znaku. Od 2023. do 2024., dok smo bili u Biku, naš primarni fokus je bio istraživanje puta sopstvene vrednosti, bogatstva i finansijske sigurnosti. Iako je Bik prizemljen i zemljani znak, prošle godine je razorio sve što je dotakao. Zvuči poznato? Doživeli smo inflaciju, što je rezultiralo porastom cena hrane, a istovremeno smo postali popustljiviji i trošili više na materijalne pogodnosti.

Dobra vest je da ćemo se, kako se Jupiter pomera, fokusirati na saradnju, komunikaciju i višestruke tokove mogućnosti. Iako se Jupiter astrološki smatra u “štetnom” položaju sa Blizancima, postoji i plus kada se ovaj tranzit dogodi.

Znak Blizanaca pruža nam izlaz da postanemo eksperimentalniji u našim životima. Može biti savršeno vreme da započnete dodatni posao pored svog posla. Ovo je period da se „istražuje“, a ne investira. Jupiter u Blizancima će nam pružiti zabavu, istraživanje i priliku. Očekuje se da će i naši društveni kalendari izbiti i vreme je za zabavu.

Imajte na umu da se Jupiter poslednji put pojavio u Blizancima 2012. Razmislite o tome šta se tada dogodilo u vašem životu, a ovo je ono što se predviđa za svaki znak zodijaka, prema pisanju magazina Britco.


Ovan
Uzbudljive stvari će se pojaviti jer će Jupiter boraviti u vašoj 3. kući komunikacije i ideja. Vreme je da unapredite svoje znanje, zahtevajući od vas da započnete nešto novo što uključuje vaše veštine. Prihvatite radoznalost dok istražujete nove predmete, jezike i veze. Postoji potencijal za putovanja na kratke udaljenosti kako biste poboljšali vaše obrazovne ili poslovne aktivnosti. Vaša prilagodljivost blista, bez napora se krećete kroz različite situacije sa samopouzdanjem. Izbegavajte rasipanje fokusa i odredite prioritete svojih ciljeva, održavajući doslednost u svojim naporima. Strukturirani pristup vašim studijama ili projektima sprečiće vas da se previše širite. Postavljanjem jasnih ciljeva i pridržavanjem discipline, možete iskoristiti ove mogućnosti i ostvariti svoje snove tokom ovog tranzita

Bik
Tokom Jupiterovog tranzita kroz vašu 2. kuću, Bika, iskoristite izlaze da biste poboljšali svoje finansije i vrednosti. Vreme je da zakoračite u svoje samopouzdanje i vidite kako vaši snovi puštaju korene tako što ćete postati praktičniji umesto da čekate. Istražite nove izvore prihoda i poboljšajte svoju finansijsku pismenost da biste privukli nove tokove prihoda. Bićete samouvereni zbog čega ćete se samouvereno kretati u promenljivim finansijskim pejzažima. Da biste postigli svoje ciljeve, održavajte disciplinu u svojim finansijskim praksama. Izbegavajte impulsivnu potrošnju i fokusirajte se na kreiranje čvrstog finansijskog plana. Postavite ciljeve uštede i budžet u skladu sa tim. Uz posvećenost i istrajnost, možete postaviti temelje za dugoročnu finansijsku stabilnost i ostvariti svoje težnje.

Blizanci
Ovo je vaša godina, Blizanci! Sa Jupiterom u vašoj 1. kući, prihvatite mogućnosti za samoistraživanje i rast. Izađite iz svoje zone udobnosti rizikujući. Univerzum ispunjava vaše želje kada ostanete radoznali i otvorenog srca. Prihvatite promene samouvereno, znajući da možete da se krećete kroz različite mogućnosti i izazove. Da biste ostvarili svoje vizije, održavajte disciplinu u fokusiranju na svoje ciljeve. Usavršite svoje veštine, postavite jasne ciljeve i preduzmite odlučnu akciju. Izbegavajte rasipanje energije i ostanite posvećeni svojim težnjama. Iskoristite Jupiterovu ekspanzivnu energiju da autentično manifestujete svoje snove i stvorite ispunjenu budućnost usklađenu sa vašim pravim ja.

Rak
Pripremite se da budete svedoci vaše evolucije dok Jupiter navigira kroz vaše 12. polje. Ovo vreme će vam pomoći da se fokusirate na svoj duboki duhovni rast i unutrašnje istraživanje. Povežite se sa svojom intuicijom i emocionalnom dubinom. Dodirnite svoje unutrašnje istine dok raspakujete nerešeno. Posvetite vreme meditaciji i samorefleksiji, oslobađanju starih obrazaca i negovanju svoje duhovne strane. Da biste manifestovali svoje snove, održavajte disciplinu u svojoj duhovnoj praksi. Postavite energetske granice, dajte prioritet brizi o sebi i dozvolite sebi da otpustite ono što vam više emocionalno ne služi. Fokusirajući se na svoje duhovno putovanje, možete manifestovati svoje snove sa jasnoćom i svrhom, vođeni mudrošću svog unutrašnjeg ja.

Lav
Ovo je vaša prilika da proširite svoje mreže dok ponovo podstičete svoje težnje. Jupiter u vašem 11. polju će ojačati vaše veze sa istomišljenicima i pridružiće se grupama u skladu sa vašim interesovanjima. Uložite svoje vreme i energiju u prostore koji vas uključuju da proširite liderstvo dok pozitivno utičete na druge. Pošto vaš društveni kalendar ove godine cveta, ostanite fokusirani na dugoročne ciljeve, odredite prioritete obaveza i izbegavajte ometanja. Postavite jasne ciljeve i preduzimajte dosledne akcije. Pretvorite težnje u opipljiva dostignuća, ostavljajući trajan uticaj na vašu društvenu sferu.

Devica
Očekujte priznanje i napredak u karijeri jer Jupiter boravi u vašoj 10. kući. Iskoračenje i pokazivanje svojih veština će zablistati. Vaša posvećenost će se pokazati dok delite svoje prave strasti. Ako planirate da pokrenete svoj posao ili promenite karijeru, ovo je vaša godina. Isticaćete se u svojim nastojanjima u karijeri, zaslužujući poštovanje kolega i nadređenih. Ostanite fokusirani na ciljeve u karijeri, postavite visoke standarde i pratite mogućnosti rasta. Izbegavajte perfekcionizam i sumnju u sebe, verujući u svoje sposobnosti. Odlučno se popnite na lestvici uspeha i ostavite trajan uticaj u svom polju. Hrabrost je ključna.

Godišnji horoskop
Foto: Shutterstock

Vaga
Jupiter preuzima vaše carstvo 9. kuće i vaš život će se osećati kao Zemlja čuda. Ovo je vaše vreme za lični rast kroz više obrazovanje i putovanja. Proširite svoje horizonte, istražite nove kulture i produbite svoje razumevanje sveta. Učenje meditacije može biti moćno sredstvo za podizanje nivoa vaše duhovne prakse. Jupiterov dodir će rekonfigurisati sve što ste nekada smatrali opipljivim. Pustite se i posmatrajte moguće nove puteve koji će vam pomoći da postignete ispunjenje. Podelite svoju priču i slušajte druge da biste dobili perspektivu. Posvetite se obrazovnim aktivnostima ili planovima putovanja, dajte prioritet mogućnostima učenja u skladu sa vašim interesovanjima i ostanite otvorenog uma.

Škorpija
Ovo će biti moćno vreme u vašem životu, jer će Jupiter u vašem 8. polju imati prilike da obrati pažnju na vaše zajedničke resurse, intimnost i nerazjašnjene strahove. Vaši instinkti će se izoštriti dok se fokusirate na svoja osećanja prema drugima ili situacijama. Prihvatite mirne periode i uložite vreme u svoj unutrašnji rad. Čineći to, vaše veze i vaša međusobna povezanost sa životom će se produbiti. Srebrna obloga ovog Jupiterovog tranzita leži u vašoj emocionalnoj dubini i intuitivnim sposobnostima. Suočavanje sa svojim strahovima otvoriće vam vrata ispunjenja. Posvetite se svom izlečenju i rastu.

Strelac
Ova Jupiterova faza će pomeriti vaš fokus ka vašim partnerstvima i odnosima. Pošto je vaše 7. polje aktivno ove godine, vaš je trenutak da razumete svoje veze i steknete jasnoću u vezi sa vašim ljubavnim statusom. Produbite veze, istražite saradnju i proširite svoj pogled na ljubav. Ako ste u ljubavnom životu iskusili nestanak energije, Jupiter u Blizancima će udahnuti život vašoj vezi ili zabavljanju. Pristupite odnosima sa entuzijazmom, prihvatajući različita iskustva i perspektive. Posvetite se tome da budete iskreni bez izvinjenja da biste privukli zdrave odnose, otvoreno komunicirajte i budite spremni na kompromis.

Jarac
Očekujte da će vaš posao i svakodnevne rutine okrenuti naglavačke dok Jupiter preuzima kontrolu nad vašim 6. poljem. Ovo je period za vas da iskoristite prilike na poslu, dok istovremeno usavršavate svoje veštine kako biste poboljšali svoju efikasnost. Posmatrajte koje oblasti u vašem svakodnevnom životu zahtevaju reinvenciju. To može biti vaša velnes rutina ili vaše radno okruženje. Uspostavite zdrave navike, postavite ostvarive ciljeve i fokusirajte se na profesionalno samousavršavanje. Jupiter može da eskalira ekstremitete, pa zapamtite da će održavanje ravnoteže privući stalan napredak u vašoj karijeri i potpuno poravnanje.

Vodolija
Zabavna vremena se približavaju Vodoliji dok Jupiter prelazi u vašu 5. kuću kreativnosti, samoizražavanja i romantike. Ako ste iskusili zastarele ljubavne priče ili situacije, ovo je godina za dublje istraživanje. Obnovite svoj profil za sastanke ili pođite na čas koji će osloboditi vašu kreativnu stranu. Nešto je spremno da se rodi u postojanje (figurativno ili doslovno). Razmišljajte van okvira, eksperimentišite sa idejama i ulijte kreativnost svojom jedinstvenom perspektivom. Budite prijemčivi za nove ideje i pristupe – nemojte previše razmišljati. Malim, odmerenim koracima, pripremite se da budete svedoci da se vaše strasti ostvaruju.

Ribe
Očekujte harmonične proboje koji uključuju vašu emocionalnu sigurnost i porodične sisteme jer Jupiter ove godine boravi u vašem 4. polju. Ovo se može manifestovati promenom prebivališta u veći prostor ili renoviranjem. Verovatno ćete morati da preispitate svoje prioritete na poslu dok shvatite šta vam je zaista važno. Kada se vratite svojim porodičnim korenima, imaćete priliku da razumete koren svojih prošlih žaljenja. Uslovi života i porodični život će se poboljšati ako se posvetite stvaranju skladnog doma, dajte prioritet brizi o sebi i stvorite prostor za razrešenje sa porodicom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: