Podeli vest

U javnosti, američki predsednik Džo Bajden voli da šapuće kako bi poentirao, međutim privatno je sklon vikanju, navodi Axios.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Susan Walsh

Prema pisanju tog portala, iza zatvorenih vrata, Bajden ima tako tešku narav da pojedini pomoćnici izbegavaju da se nasamo sastanu sa njim, dok drugi sa sobom vode kolege.

Sadašnji i bivši saradnici predsednika SAD navode da njegove “opomene” uključuju vikanje i psovanje. Američki portal ističe da su ovo važne stvari jer ukazuju na to da je Bajdenovo ponašanje iza zatvorenih vrata drugačije u odnosu na “pažljivo negovan imidž ljubaznog ujaka koji voli naočare za sunce i sladoled Aviator”.

Istovremeno, pojedini Bajdenovi saradnici smatraju da bi bilo bolje da predsednik SAD povremeno pokaže svoj temperament u javnosti jer navode da bi time 80-godišnjak ublažio zabrinutost birača da je prestar za tu funkciju

Oni objašnjavaju da do Bajdenovih burnih rekacija dolazi jer voli da ispituje svoje saradnike o različitim temama sve dok ne postane jasno da oni zapravo ne znaju odgovor na njegovo pitanje.

Kako navode, nekima su potrebne godine kako bi naučili da reaguju na Bajdenov temperament. Američki predsednik pokušava da sakrije svoj temperament u javnosti, ali povremeno je pokazivao znake toga, piše Axios i podseća da je u januaru 2022. godine uhvaćen kako novinara Foks njuza Pitera Dusija naziva “glupim ku****** sinom”.

Bivši Bajdenov pomoćnik Džef Konaton naveo je da je Bajden kao senator bio “egomanski autokrata, odlučan da upravlja svojim osobljem kroz strah”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SAUTEMTON U PREMIJER LIGI !

Fudbaleri Sautemptona posle samo jedne sezone vratili su se u Premijer ligu Engleske, pošto su danas u finalu baraža “Čempionšipa”…