Podeli vest

Snimateljskoj ekipi koja je pratila Opru Vinfri tokom posete skloništu na Havajima, posle požara na Mauiju, nije data dozvola za snimanje zbog politike zabrane ulaska medija u skloništa, rekli su zvaničnici.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer

Poznata televizijska voditeljka ohrabrila je stanovnike Mauija u Ratnom memorijalnom kompleksu, a kamere nisu zabeležile taj trenutak zbog politike zvaničnika, preneo je “Njujork post”.

Vinfri, koja povremeno živi na Havajima, više puta je putovala da uteši one koji su pogođeni požarima, u kojima je nastradalo skoro 100 ljudi i uništeno ili oštećeno više od 2.000 objekata.

“Opra je mogla da poseti naše sklonište i zahvaljujemo joj se što je uputila novinare i snimateljske ekipe da ostanu napolju”, napisali su zvaničnici okruga Maui na Fejsbuku.

Oni su naveli da je njena poseta skloništu bila zaista dirljiva i da cene njeno razumevanje politike da ne bude dozvoljen pristup snimateljskim ekipama i reporterima koji prate zvaničnike i poznate ličnosti u skloništima.

Saopštenje okružnih zvaničnika usledilo je nakon što je lokalni “Star advertajzer njuz” objavio da je Vinfri (69) i ekipi CBS koja je pratila, zabranjen ulaz, jer medijima nije dozvoljeno da uđu u sklonište.

Pre samo nekoliko dana, Vinfri je pred kamerom BBC govorila unutar skloništa o pružanju pomoći stanovništvu. Nejasno je kako je BBC uspeo da je intervjuiše u skloništu, dok je ekipi CBS u nedelju zabranjen ulazak u objekat, naveo je “Njujork post”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: