Policija je danas u Niškoj Banji pronašla telo dečaka (13), dok je druga maloletna osoba zbrinuta u UKC Niš, a meštani kažu da su u šoku zbog toga što se dogodilo i navode da posle takve vesti niko ne ostaje ravnodušan.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

policija
Foto: Shutterstock

Hanuma Kamberović, komšinica dečaka koji je danas u Niškoj Banji povredjen, izjavila je da su njih dvojica bili drugovi i da ih je pre neki dan videla kako se igraju.

“Baba dečaka koji je ubio druga je inače nepokretna i ona je izašla da traži pomoć kada je videla da je jedan dečak pao mrtav nakon čega su svi izašli da pomognu”, rekla je Kamberović za Tanjug.

Jedna meštanka Niške Banje rekla je da je u šoku šta se dogodilo njihovom mestu, kao i da posle takve vesti niko ne ostaje ravnodušan.

“Baš sam se iznenadila. Ko bi rekao da u našem kraju može tako nešto da se dogodi. Ko bi rekao da mi odgajamo takvu decu i da tu odrastaju deca sa takvim namerama”, kaže ona.

Policija je danas u Niškoj Banji pronašla telo maloletne osobe, a druga takođe maloletna osoba je prevezena u UKC Niš.

Kkao Tanjug saznaje, telo dečaka pronađeno je u potkrovlju kuće dok je drugi, povređeni dečak izašao na ulicu i potom se srušio na zemlju, te su komšije pozvale policiju i Hitnu pomoć.

Na licu mesta pronađen je i nož, za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju delu.

Do tragedije je, kako Tanjug saznaje, dovela svađa između dva dečaka.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: