Podeli vest

Povodom situacije na aerodromu “Nikola Tesla” ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić održaće danas sastanak sa rukovodstvom francuske kompanije Vansi koja prema koncesionom ugovoru rukovodi beogradskim aerodromom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vesić
FOTO TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ/ARHIVA

Vesić je naglasio da kompanija Vansi duguje odgovore na mnogo pitanja, počev od toga zašto nemaju dovoljno zaposlenih pa do toga zašto im ne radi oprema koju su sami kupili i birali.

“Imaju 24 sata, do sutra ujutru, da pripreme plan kako će da reše problem u kome su se našli”, rekao je ministar i dodao da će Srbija iskoristiti sva svoja prava koju joj daje koncesioni ugovor u ovakvim situacijama.

Vesić je naglasio i da je Srbija sve svoje obaveze prema koncesionom ugovoru ispunila i da to isto očekuje i od koncesionara.

“Na aerodromu pred poletanje prvog aviona za Čikago predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno je zamolio kompaniju Vansi da montiraju nove trake i da zaposle više ljudi. Ali nije vredelo pošto izgleda nisu čuli šta je predsednik rekao”, naveo je Vesić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: