Podeli vest

Pripadnici Vojske Srbije realizovali su projekte civilno-vojne saradnje u saradnji sa lokalnim samoupravama u Trgovištu i Prokuplju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

U okviru ovih projekata, koji se realizuju radi jačanja međusobnog poverenja i stvaranja uslova za bolji život građana Srbije, pružena je medicinska pomoć meštanima sela Novi Glog u opštini Trgovište i realizovani su inžinjerijski radovi na rekonstrukciji puta u prokupačkom selu Zdravinje.

Vojni lekari i medicinski tehničari Četvrte brigade kopnene vojske su realizovali preventivne zdravstvene preglede u privremeno formiranoj ambulanti u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Novom Glogu, kao i kućne posete slabo pokretnim i nepokretnim osobama, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

U selu Zdravinje, inžinjerijska radna grupa iz sastava Treće brigade kopnene vojske sanira oštećenja i uklanja stabla i rastinje na kritičnoj deonici lokalnog puta, kako bi se meštanima obezbedilo nesmetano korišćenje te putne komunikacije.

Vojska Srbije projekte civilno-vojne saradnje realizuje u svim krajevima naše zemlje.

Više puta je pomagala u izgradnji puteva i vodovoda, raščišćavanju snežnih nanosa i rečnih korita, vodosnabdevanju i zdravstvenoj zaštiti lokalnog stanovništva, sa čim će nastaviti i ubuduće, navedeno je u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: