Predstavljamo vam dva recepta za najpopularnije kinesko jelo, ukusan obrok i za one koji poste
Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Za pripremu ovog jela trebaća vam sledeći sastojci i malo vremena
- 1 tikvica
- 1 šargarepa
- 3 jajeta
- 1 kašičica soli
- 8 do 9 listova običnih ili pirinčanih kora
- trećina kašičice soli
- pola kašike soja sosa
Priprema:
Izrendajte tikvice i šargarepu. Tikvice posolite i ostavite da odstoje dok pripremate ostale sastojke kako bi otpustile vodu koju ćete ocediti. Umućeno jaje kratko propržite, a zatim isto uradite i sa šargarepom.
Sjedinite sastojke i daodajte soja sos i so.
Pirinčane ili obične kore podelite na polovinu ili četvrtinu umočite u ključalu vodu, pa stavite malo nadeva i urolajte.
Ispržite na malo ulja i imate sjajan obrok za početak dana.
Prolećne rolnice mogu se spremati i kao posne. Način pripreme je identičan, a ovo su potrebni sastojci
- pakovanje tankih kora za pitu,
- 100 g šargarepe,
- 100 g kupusa,
- 100 g celera,
- 100 g tikvica,
- soja sos,
- biber,
- so,
- ulje
Najbolje je da kore podelite tako da rolnice budu dužone oko 5 cm. Prijatno!

POSLEDNJE VESTI: