Podeli vest

Dosadašnji ministar odbrane i mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da će se tek videti rezultati zajedničkih planova i ciljeva kada je reč o Vojsci Srbije i zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

“Ponosan sam na ono što smo zajednički uradili. Ovih godinu i po dana, mislim da smo uradili dobre i važne stvari. I tek ćete videti rezultate svih tih zajedničkih planova i ciljeva”, rekao je Vučević nakon obilaska jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane na aerodromu “Pukovnik-pilot Milenko Pavlović” u Batajnici.


On se zahvalio i svojim saradnicima u Ministarstvu odbrane i načelniku Generalštaba (Vojske Srbije Milanu) Mojsiloviću, celom Generalštabu Vojske Srbije na otvorenom, prijateljskom, patriotskom odnosu i saradnji.


Vučević je istakao da će nova Vlada, isto kao i prethodna na čelu sa premijerkom Anom Brnabić, dati maksimalnu podršku Vojci Srbije.
“Zajedno sa predsednikom Republike, jer Vojska Srbije je garant opstanka i ostanka Srbije kao slobodne, nezavisne i suverene države”, poručio je Vučević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: