Podeli vest

Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je na predizbornom skupu u Kruševcu da će do poslednjeg daha štititi nacionalne i državne interese i interese srpskog naroda na KiM.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ


“Šta god da se desi, uvek ćemo da budemo uz svoj narod i pre i posle Banjske i uvek ćemo da budemo uz Srbe koji na Kosovu i Metohiji žive. I nikada ih nećemo ostaviti na cedilu. Naš je posao da u narednom periodu obezbedimo da vi živite bolje”, rekao je Vučić.
Vučić je rekao i da će biti nezadovoljan ako lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” ne bude imala samostalno apsolutnu većinu.


“Kažu oni, pobeđuju sigurno. Još tri odsto da izađe, još pet odsto da izađe, pa više nećemo moći da formiramo vladu ni sa ovima, ni sa onima. I oni valjda misle kako nas time plaše. Kao da mi nemamo istraživanja, kao da ne idemo u narod. Ja ću biti nezadovoljan ako ova lista ne bude imala aposlutnu većinu, bez bilo koga drugog, bez socijalista, bez manjinskih stranaka. I to je jedini cilj, 50 plus procenata u mandatima”, rekao je Vučić.


Kako je rekao, videće se ko će da se smeje za 10 dana, dodajući da između ovih drugih nema razlike i da su svi “za istog tajkuna”.
“Srbija hoće napred. Srbija hoće da brine o svojoj deci. Srbija hoće da brine o svojoj budućnosti. Srbija hoće pobedu”, poručio je Vučić.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ


Podsetio se i prethodne izborne kampanje u kojoj su njegovi politički protivnici govorili o tome kako Vučić čeka 3. april da uvede sankcije Rusiji, dodajući da je godina posle toga prošla i da sankcija nema, a da su upravo oni 5. aprila u glas počeli da govore da je Vučić kriv jer nije uveo sankcije Rusiji.


“Posebno sam se nasmejao kada sam video kako je neki čovek iz Socijalističke partije Srbije valjda pravio svoje slavlje i sad ja sam kriv i što je valjda malo pečenja bilo usred posta pa viče Vučiću p…ru. I nije mu dosta što viče nego peva. Moj odgovor na sve to je bio o inventivnosti programa, ni reč više, a onda sutra u Đilasovim i Šolakovim medijima na naslovnoj strani piše Vučićeve pretnje čoveku zbog pesme. Vi stanete i pitate se je li moguće?”, rekao je Vučić.


Vučić je, na predizbornom skupu naprednjaka u Kruševcu, podsetio i da su građani u tom kraju ranije sanjali o tome da autoput dođe i do Trstenika i Kraljeva i da se to ostvaruje, pošto će moravski kraj dobiti najmoderniji digitalni autoput.
Vučić je rekao da je danas otvorena još jedna deonica Moravskog koridora od Makrešana do Koševa u dužini od 11 kilometara i da se provozao celom deonicom od Pojata do Koševa u dužini od 27,6 kilometara Moravskog koridora.
Poručio je građanima gradova i mesta u tome delu Srbije kroz koje prolazi Moravski koridor da na izborima podrška listi “Srbija ne sme da stane” ne bude nigde manja od 50 odsto.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ


Vučić je istakao da sa druge strane opozicija nema nikakav program da ponudi građanima osim mržnje prema njemu i njegovoj porodici.
“Svakog dana neka nova izmišljotina i uvreda, ali jedno je sigurno, nikada nećete ništa posebno mudro niti pametno da čujete, jer neće da se bave planovima i programima, jer planova i programa nemaju. Kako im je kampanja tekla? Krenuli su sa tim da mi otac nije otac, da mi je majka nemoralna, da mi sin nije sin, već komšijsko dete. Nastavili su sa tim da smo otprilike svi ubice i kriminalci, a oni koji su oteli 619 miliona evra prepošteni, pa treba da nam sole pamet i drže lekcije o korupciji”, rekao je Vučić.


Kaže da su se sada okupili kako bi držali debate na koje može samo da se nasmeje.
“Šta mislite vi gospodine Jovanoviću o Kosovu i Metohiji – mislim da je Aleksandar Vučić veliko zlo i mi smo se ovde okupili da ga smenimo. A šta vi gospodine Aleksiću mislite o Kosovu i Metohiji – pa to je važna tema, ali nismo se mi okupili oko te teme i zato neću o njoj večeras da govorim, ali ja Vučića mrzim više nego Jovanović. A šta vi mislite gospodine Obradoviću – ja ništa ne mislim, ali Vučića mrzim više od obojice. I to je cela politika. To je sve što imaju da kažu”, naveo je Vučić.


Dodaje da je isto i kada ih pitaju šta misle o sankcijama Ruskoj Federaciji i drugim važnim temama.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ