Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće biti nikakve tužbe protiv novinara i producenata koji su u filmu “Vladalac” izneli, kako je rekao najgore neistine protiv njega i njegove porodice.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
Foto: Shutterstock

On je u videu objavljenom na instagram profilu “buducnostsrbijeav” rekao da je tužbu podneo advokat po generalnom naređenju i da će ista biti povučena.

“Jutros su me obavestili da je po mojoj tužbi zakazano suđenje protiv nekih novinara, producenata zbog uvreda koji su na moj račun izneli u filmu ‘Vladalac’ gde sam negativno opisan, kao kriminalac, svakakav. Nikada u poslednjih 11 godina nisam podneo tužbu ni protiv jednog novinara ili se makar neko nazivao novinarom to je uradio advokat po generalnom naređenju i istog momenta će povući tu tužbu, jer ja to ne radim”, rekao je Vučić.

On je istakao da ne radi to zato što “oni nisu mogli” da unište ni moju čast, niti da naškode mom ugledu, jer taj ugled i nemaju.

“A to može samo da uradi onaj ko ima ugled, i ko govori istinu. To je kao kada bih govorio o onima koji protestuju danima i pričaju o izdaji, a znamo šta su radili našem narodu. Zato danas imamo pametnija posla, u Sremskoj Mitrovici u 18 časova govoriću o budućnosti Srbije”, zaključio je on. Pojedini mediji objavili su danas da je Vučić podneo tužbu protiv dve novinarke zbog uvreda iznetih u filmu “Vladalac”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ