Podeli vest

Uvek istina izađe na videlo, rekao je predsednik Vučić nakon što je novinarka N1 Jelena Zorić rekla da njegov brat Andrej nije imao nikakve veze sa Jovanjicom

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vučić
FOTO TANJUG/ NEBOJSA RAUS/

Uvek istina izađe na videlo i laž ne može da pobedi nečiji rad, kao što ne može ni napor Žandarmerije koja je okačila svoju zastavu na kraju vežbe na branu,rekao je danas u Gruži predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom priznanja pojedinih medija da njegov brat Andrej nije imao nikakve veze sa vlasnikom Jovanjice.

Vučić je, na pitanje da li očekuje izvinjenje ili nešto drugo, nakon što je novinarka N1 Jelena Zorić rekla da njegov brat Andrej nije imao nikakve veze sa Jovanjicom, i da se radilo samo o spinu koji je trajao tri godine, kazao da su svi to znali, ali nikada niko nije hteo to da kaže.

„Zahvalan sam gospođi Zorić što je bila fer da kaže što svi kažu. Rekao je to isto i inspektor Slobodan Milenković, ali nikada niko nije hteo da objavi. On je u izjavi MUP-u i BIA rekao da Andrej nije imao nikakve veze. Svi su oni to znali, ali nikada niko nije hteo to da kaže“, istakao je on.

Vučić je rekao da se neki mediji tri godine napisali desetine hiljade stranica protiv njegove porodice, kriminalizujući je, iako je od početka Andrej rekao da nikada nije imao nikakav kontakt sa Jovanjicom.

„Nije im bila dovoljna ni pravosnažna presuda protiv lažova. Posle tri godine svima je jasno da je laž. I šta ćemo sa tri godine?“, upitao je Vučić.

Upitao je šta će da rade Andrejeva deca, kao i da bi svi trebalo da se upitaju kako bi bilo njima i njihovim porodicama da su izloženi najmonstruoznijim lažima.

„Sada imamo zvanične izjave svih aktera da je to bila laž od početka. Hoće li neko da kaže izvinite?“, dodao je on.

Vučić je rekao da je po celom regionu, preko medija, tvrđeno da su Vučići proizvođači droge, kriminalci, da je to ponavljano bezbroj puta.

„Šta da radim. Da ne pričam o uticaju na politiku. Šta da radite posle tri godine muka od svih jezivih laži i neistina. Ali uvek istina ispliva na videlo. Kao što ne možete da pobedite nečiji rad, tako ni napore ovih momaka koji su na kraju vežbe okačili zastavu Srbije na branu. Tako ne može da se pobedi ni oprema koju nismo ranije imali, a imamo danas. Na kraju to ljudi vide“, podvukao je on.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: