Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas, u 13 časova, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Očekuje se da će Vučić upoznati građane o najvažnijim detaljima razgovora sa predstavnicima Kvinte i EU povodom odluke vlasti u Prištini da aktivira uredbu o ukidanju dinara na Kosovu i Metohiji.

Vučić je primio juče i ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i tom prilikom ga je obavestio o najnovijem jednostranom potezu Prištine.

Prethodno će Vučić primiti akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora sedam zemalja, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Vučić će ambasadore primiti u Palati Srbija u 10 sati. Akreditivna pisma predaće ambasadori Albanije Bardul Canaj, Belorusije Sergej Malinovski, Severne Makedonije Nikola Tupančeski, Španije Huan Hose Sans Aparisio, Slovačke Mihal Pavuk, Sirijske Arapske Republike Muhamed Hadž Ibrahim i Portugalije Žoze Rui Baptišta Boržeš Veleš Karoso.

Osim toga, Vučić će danas primiti predsednika japanske Nipon fondacije Joheija Sasakavu. Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, sastanak je zakazan za 12.15 časova u Palati Srbija.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: