Podeli vest

Uzdamo se u sebe i verujem da ćemo uspeti da sačuvamo mir i stabilnost, naš narod i našu Srbiju, poručio je Vučić na instragam profilu “Budućnostsrbije”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

VUČIĆ
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ARHIVA

Srpski narod neće ostati bez podrške Srbije, šta god da se dešava, jer nam je važno da Srbi sa Kosova i Metohije budu sigurni i svoji na svome, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

“Bez ishitrenih poteza, uvek uz svoj narod i za bolju budućnost naše dece, to je politika koju vodimo i za šta se zalazemo na dnevnom nivou.

Nastavljamo da čuvamo nacionalne interese, istovremeno se boreći za svaku fabriku, za sve što može da donese dobrobit, da budemo sve jači, da budemo sve bolji.

Uzdamo se u sebe i verujem da ćemo uspeti da sačuvamo mir i stabilnost, naš narod i našu Srbiju”, poručio je Vučić na instragam profilu “Budućnostsrbije”, uz video snimak.

U tom snimku je rekapitulirana prethodna sedmica, tokom koje se Vučić susreo sa privrednom delegacijom SAD, delegacijom MMF, prisustvovao združenoj vežbi Vojske Srbije “Manevri 2022”, ali i razgovarao sa Miroslavom Lajčakom, te prisustvovao posebnoj sednici vlade o KiM i razgovarao sa ambadaorima Kine, Rusije i SAD o situaciji na Kosmetu, gde su srpski predstavnici napustili kosovske institucije, nakon poslednjih jednostranih poteza Prištine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: