Podeli vest

Srpska atletičarka Ivana Vuleta izjavila je nakon osvajanja zlata u Budimpešti, da je dugo sanjala i maštala o zlatnoj medalji na Svetskom prvenstvu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Vuleta je osvojila danas zlatnu medalju u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u atletici u Budimpešti. Ona je u petoj seriji ostvarila rezultat od 7,14 metara i tako postavila novi rekord Srbije u takmičenjima na otvorenom.

“Neopisiv je osećaj. Mislim da vam je sve bilo jasno kada ste videli kako sam reagovala. Toliko dugo sam maštala i sanjala o ovome, potvrđivala na treninzima, ali konačno se desilo. Apsolutno sam van sebe od sreće. Celo takmičenje sam psovala, jer sam se trudila da ne ponavljam greške koje sam uporno ponavljala. I pored toga sam uspela ono što smo zacrtali i nemam reči”, istakla je Vuleta. Dodaje da joj se samopouzdanje tokom finala nije poljulalo.

“Iz razloga jer znam da, za ono što radim, dajem maksimum od sebe. I sa ljudima sa kojima radim, radim svoj posao najbolje moguće. Znam da ću se uvek pojaviti u najboljem mogućem izdanju. Imam još dva mitinga Dijamantske lige, a onda završavam ciklus. Sve ovo mi je oduzelo mnogo vremena, živaca, snage. A posle ćemo videti”, zaključila je Vuleta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: