Podeli vest

Vulin reagovao na navode ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović da njegov stav o ujedinjenju Srba nije stav Vlade Srbije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ARHIVA

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin kaže da stvaranje srpskog sveta i ujedinjenje Srba nije zvaničan stav Vlade Srbije, već njegov lični stav i deo programa njegove stranke.

“Stvaranje srpskog sveta nije stav vlade, baš kao što nije zvaničan stav Vlade Srbije da treba uvesti sankcije Rusiji, biti jasniji, ma šta to značilo, po pitanju sukoba u Ukrajini ili da treba podržati britansku rezoluciju po kojoj su Srbi genocidan narod”, kaže Vulin.

Reagujući na navode ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović da njegov stav o ujedinjenju Srba nije stav Vlade Srbije,Vulin je kazao da je stvaranje srpskog sveta njegov lični stav i deo programa Pokreta socijalista koji predvodi, a ministarki je poručio: “Za razliku od brojnih političara, a među njima i pojedinih članova Vlade Srbije, ja imam ideologiju i uverenja i stavove i nije mi potrebno da mi bilo koja ambasada odobri šta mislim i kako treba da radim”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: