Izvršni direktor Tesle i društvene mreže X (Tviter), Ilon Mask, sačinio je rezime onoga što je do sada rečeno na temu najavljene borbe sa Markom Zakerbergom i zaključio ironičnim pitanjem za osnivača Fejsbuka – da li zaista postoji mesto na kome će se boriti?

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez, Stephan Savoia/File

„Rekapitulacija borbe: Šalio sam se na Tviteru o borbi sa Zakom. On je tada odgovorio rekavši ‘pošalji mi lokaciju’. Italija je ljubazno ponudila Koloseum (da bi se bitka odigrala). Zak je odbio. Tada sam predložio njegovu kuću kao ‘siguran prostor’. Tragično, činilo se da… ‘putuje’“, napisao je Mask na platformi X (Tviter).

“Da zaključim sa ovim pitanjem, da li zaista postoji mesto na kome će se boriti?”, naveo je Mask. Prethodnih dana Zakerberg je objavio na platformi „Treds” da se povlači iz borbe, jer, kako kaže, nije verovao da je Mask ozbiljan po tom pitanju.

“Ponudio sam mu pravi sastanak. Dana Vajt (šef UFC-a) ponudio je da to bude legitimna borba u dobrotvorne svrhe. Elon neće da potvrdi datum, onda kaže da mu je potrebna operacija, a sada traži da vežba u mom dvorištu”, naveo je Zakerberg.

On je dodao da, “ako se Ilon ikada uozbilji u vezi sa pravim nastupom i zvaničnim događajem”, zna kako da ga pronađe, u suprotnom, vreme je da se krene dalje. “Fokusiraću se na takmičenje sa ljudima koji ozbiljno shvataju sport”, poručio je Zakerberg.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: