Podeli vest

Žena koju je juče teško ranio Nermin Sulejmanović u Gradačcu i dalje je u veoma teškom stanju, a lekari u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli joj se bore za život.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

hitna pomoc
Foto: Shutterstock

“Pacijentkinja je i dalje na aparatu za veštačku ventilaciju. U toku dana planirana je dodatna dijagnostika, od koje zavise dalji koraci. Stanje je i dalje teško”, izjavio je za portal Klix portparol tuzlanskog UKC-a Eldar Šehić.

U tuzlanskom UKC-u je hospitalizovana još jedna žrtva Sulejmanovića, a reč je o muškarcu N. P., koji je juče u UKC dovezen sa povredama donjih ekstremiteta.

Njegovo trenutno stanje je stabilno. Nermin Sulejmanović je u petak iz pištolja u Gradačcu najpre usmrtio svoju nevenčanu suprugu i dva muškarca, oca i sina, saopšteno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona. Sulejmanović je, navodi se, ranio jednog policajca, kao i još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

Iz Uprave policije Tuzlanskog kantona je potvrđeno da je Sulejmanović nakon identifikacije i opsežne potrage izvršio samoubistvo.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ