Podeli vest

Brnabić je ukazala na to da su poslanici Dveri, Zavetnika i Novog DS S najmanje pet puta češće izgovorili reč “Poslovnik” od reči “Kosovo”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brnabić
Foto: Shutterstock

Premijerka Ana Brnabić ukazala je na to da su poslanici Dveri, Zavetnika i Novog DS S, tokom današnje skupštinske sednice posvećene Kosovu i Metohiji, najmanje pet puta češće izgovorili reč “Poslovnik” od reči “Kosovo”.

“Ima nečeg fascinantnog u ovome što smo videli u Skupštini – sramotnog, ali fascinantnog: Dveri+Zavetnici+DS S (jednom rečju “ljubitelji Jane”) su tokom rasprave najmanje 5 x češće izgovorili reč “Poslovnik” od reči “Kosovo”.

Stranci misle da je “patriotska” reč za Kosovo “Poslovnik”, napisala je Brnabić na svom Tviter nalogu. Istakla je da se svim srcem se nada, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u Narodnoj skupštini, pored, kako je navela, onih “neodgovornih, krajnje bahatih i nesavesnih”, bilo poslanika iz redova opozicije koji su želeli i umeli da čuju izlaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Brnabiće je navela da je Vučićevo obraćanje u svakom smislu bilo “pametno i promišljeno, odgovorno i istorijsko”.

“Srpski političari, danas i u budućnosti, iz njega mogu mnogo da nauče o politici, odgovornosti i ljubavi prema državi i narodu. Jedinstvo, pamet i odgovornost su nam danas najpotrebniji”, poručila je Brnabić. U Skupštini Srbije danas je došlo je do incidenta kada su nakon skandiranja poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U incidentu su učestvovali poslanici Dveri, Narodne stranke, zavetnika i DS S-a, koji su skandiranjem ometali Vučića i govorili “Izdaja”, a zatim su krenuli ka predsedniku.

Nakon toga su ustali poslanici SNS-a i došlo je do koškanja između poslanika SNS-a i obezbeđenja sa poslanicima opozicije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je za to vreme sedeo, pozvao je poslanike SNS da budu mirni i dozvole opoziciji da “pokaže svoje lice”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: