Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić poželeo je danas, prilikom obilaska nadograđene i renovirane zgrade OŠ “Svetislav Golubović Mitraljeta” u Batajnici, svim učenicima srećan početak nove školske godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

“Mislim da je ova škola danas sasvim dobro opremljena. I može da služi za primer. Zaista imaju uslove, ne samo jednake kao i ostali Beograđani, već i mnogo bolje”, istakao je Šapić.

Šapić se zahvalio i izvođačima radova koji su renovirali školu i svima koji su dali svoj doprinos da OŠ “Svetislav Golubović Mitraljeta” primi đake na vreme. Ukupna površina objekta nakon rekonstrukcije i dogradnje je 5.188 metara kvadratnih, a ugovorena vrednost svih radova iznosi 340.746.000 dinara, bez PDV-a, saopštio je ranije Beoinfo.

Osnovna škola „Svetislav Golubović Mitraljeta” izgrađena je 1969. godine, a njena obnova započeta pretprošle godine zbog brojnih problema okončana je tek sada.

Učenici su zato nastavu pohađali u dve osnovne škole. Mlađi razredi bili su raspoređeni u OŠ „Branko Radičević” u Batajnici, a stariji u OŠ „Ilija Birčanin” u Zemun-polju. Na nastavu su ih razvozili autobusi koje je obezbedila opština Zemun.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: